Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση κατάρτισης του OliveUp με θέμα: «Εξοικείωση με τεχνολογικά εργαλεία στην καλλιέργεια ελιάς μέσω του έργου OliveUp», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στους χώρους του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας, στην περιοχή Καλόγηρος Στυλίδας.

Ελαιοπαραγωγοί, γεωπόνοι, γεωργικοί σύμβουλοι και άλλοι εμπλεκόμενοι στην καλλιέργεια και παραγωγή ελιάς στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κατάρτιση με σκοπό την εξοικείωσή τους με τα τεχνολογικά εργαλεία στην καλλιέργεια ελιάς.

Την εκδήλωση κάλυψε το STAR Κεντρικής Ελλάδας, με τους συντελεστές του έργου Γιώργο Γαλάνη (Γεωπόνος MSc, Επιστημονικός Συνεργάτης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Παναγιώτα Λουκά, (Γεωπόνος MSc, Υπεύθυνη Διαχείρισης Έργων της NEUROPUBLIC), και Παναγιώτη Ζαμπέκα (Γεωπόνος MSc, Σύμβουλος ποιότητας, ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΕ) να μιλούν στο δημοσιογράφο Γιάννη Σάρρο, στον οποίο μίλησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Αποστολόπουλος.